NødeboBæredygtigt

NB! vil arbejde for fælles bevidsthed om naturressourcer og bæredygtighed

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Delebil i Nødebo? - Status

Siden efteråret 2015 har der været aktiviteter i Nødebo Bæredygtigt! for at undersøge, om det er muligt at etablere en delebilsordning i Nødebo.

Baggrunden var transportvaneundersøgelsen i juni-juli 2015, hvor der i flere besvarelser blev udtrykt interesse for en sådan ordning.

Vi har været i dialog med Nordsjællands Delebiler, som erklærede sig positiv over for, at en delebil kunne have fast plads i Nødebo, hvis der blev tegnet 10 medlemskaber i byen. På NB!s opfølgningsmøde d. 28. januar fik fire interesserede nødeboere lejlighed til at møde Nødebos eneste medlem af Nordsjællands Delebiler. 

Målet på 10 medlemmer kunne altså ikke nås i første omgang, men Jan René Larsen vil følge med i udviklingen i antal medlemskaber af Nordsjællands Delebiler. Hvis du tegner medlemskab, bedes du derfor samtidig give Jan besked på jan_rene_larsen( at )hotmail.com.

Nordsjællands Delebilers beregninger viser, at det først er økonomisk fordelagtigt at eje egen bil, hvis man kører mere end 16.000 km om året.

Læs mere om Nordsjællands Delebiler her.            Har du brug for et lift eller fast kørelejlighed? Læs her