NødeboBæredygtigt

NB! vil arbejde for fælles bevidsthed om naturressourcer og bæredygtighed

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Så ta'r vi cyklerne frem ...

 

Nødebo Bæredygtigt har siden november 2014 gennemført forskellige aktiviteter under projektet Op på cyklerne i Nødebo, som løber til 1. maj.

Vores sidste aktivitet under cykelprojektet finder sted søndag d. 24. april, hvor NB! er medarrangør af Troldehøjens cykel- og MTB- dag, hvor Sponz-MTB stiller et antal mountainbikes til rådighed for børn og unge, der har lyst til at prøve en MTB i skoven, men endnu ikke har anskaffet sig en. Nødebo Bæredygtigt har sat penge af i Op på cyklernes projektbudget til at være med til at dække Sponz-MTB's udgifter til udlån af cykler og medarbejdere denne dag.

Se dagens program her.

NB! er også forpligtet til at gentage sidste års elektroniske spørgeskemaundersøgelse om transportvaner. Vi håber du er frisk på at deltage i undersøgelsen. Dit transportmønster er interessant uanset om du deltog sidste år. Du bliver dog bedt om at markere om du deltog sidste år af hensyn til den statistiske opgørelse af evt. ændringer i mønstre. Der er frist til at udfylde skemaet til og med 17. april. Deltagere der ikke har noget imod at opgive deres navn, kan være heldige at vinde tre flasker økologisk vin for deres deltagelse.

 Hvis du ikke har set NB!s husstandsomdelte Nyhedsbrev nr. 1 2016, kan du læse det her. Vi kommer ikke til at ligge på den lade side, selvom vores cykelprojekt lakker mod enden. Læs om vegetarspiseklub, guidet tur på Fredensborg Skole og Grøn Salon.