NødeboBæredygtigt

NB! vil arbejde for fælles bevidsthed om naturressourcer og bæredygtighed

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Nødebo Hjulspin og Regnbuen på farten

Vejret var med Nødebo Hjulspin torsdag d. 9. april, hvor fire fra gruppen fik selskab af to "sofacykler" fra Følstrups dagtilbud, Regnbuen. På den ene var Anne passager, mens Natascha sad ved "styrepinden", på den anden var Kamilla passager, mens Emilie sørgede for såvidt muligt at holde cyklen på skovstien.

Det lykkedes desværre ikke at komme på nært nok hold af ørnereden til at se aktivitet, for trehjulerne var for brede til det smalle, knoldede hjulspor, vi forsøgte os med at benytte som adgangsvej til udkigsstedet. På vej mod Ulvedalen kom vi til gengæld tæt på en stor flok islændere. De gjorde lykke!

Efter turen i Ulvedalen gik det i fuld fart ned ad bakkerne, og det var Anne og Kamilla ikke spor kede af. De hujede og grinede, men var også helt med på at trampe hårdt i pedalerne op ad bakkerne. Billedet til højre viser gejsten fra start, som på ingen måde blev mindre undervejs.

 

 

 

 

 

 

Nødebo Bæredygtigt! har indledt et samarbejde med Følstruphuse og vil med jævne mellemrum invitere Følstruphusenes borgere og brugere af Regnbuen med på cykelture eller til andre arrangementer for alle i Nødebo.

Tidligere deltagere i Nødebo Hjulspins cykelture modtager en mail når næste tur er planlagt. Nye cyklister er velkomne til at slutte sig til hjulspinnerne.Send en mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , hvis I gerne vil på mail-listen.