NødeboBæredygtigt

NB! vil arbejde for fælles bevidsthed om naturressourcer og bæredygtighed

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Grøn samtalesalon på Nødebo Kro

Nødebo Bæredygtigt! modtager mange gode ideer og forslag til, hvad vi sammen og hver for sig kan gøre mere bæredygtigt i hverdagen. Vi vil gerne udbrede de gode tanker til flere og eksperimenterer derfor med "samtalesaloner" om temaer der kan kobles til bæredygtighed. Vi håber at nødeboere i alle aldersgrupper vil møde op og snakke om, hvordan vi kan omstille Nødebo til et bæredygtigt lokalsamfund. En samtalesalon er et uformelt forum, hvor man bare dukker op.

Vores første samtalesalon fandt sted onsdag d. 15. juni i Driverhuset på Kroen. Samtalesalonen finder som regel sted i tidsrummet 19.30 - 21.30 - i sommertiden kan den dog ligge sen eftermiddag kl. 17-19. En halv time før og efter er der mere uformel snak over en kop kaffe, en vand, øl eller et glas vin, som kan købes i baren. Vi glæder os til at se dig!

Til den første samtalesalon var disse fire temaer i spil: Børneliv - Glæde - Hverdagen - Vaner

Til hvert tema uddeler vi samtalestartere og samtalemenuer, som et tilbud man kan vælge at bruge eller se bort fra. Kom gerne sammen med en der ikke er på din egen alder - og lad os snakke sammen på tværs af generationer og livsfaser. Det kræver ingen forberedelse, tilmelding eller forkundskaber at deltage. Du skal bare have lyst til at møde nye mennesker og snakke med dem om det, der ligger dig på sinde.

NB! har ladet sig inspirere af open source-bogen "Borgerlyst - handlekraft i hverdagen", hvor to unge iværksættere, Andreas Lloyd og Nadja Pass, beskriver deres arbejde med samtalesaloner igennem 3 år. Læs mere på www.samtalesaloner.dk. Et par af vores temaer bliver sat i gang med samtalestartere og samtalemenuer fra deres "samtalesalonværtsmanual".