NødeboBæredygtigt

NB! vil arbejde for fælles bevidsthed om naturressourcer og bæredygtighed

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Aktiviteter på Nødebo Kulturnat 1. juni

I kan træffe Nødebo Bæredygtigt! på vores stand på Kroens græsplæne kl. 17-21 og få en snak om bæredygtighed.

Vores reparatører (foto t.h.) hænger ud i deres "værksted" i kælderen. Gå gennem medlemsindgangen og ned ad kældertrappen. Drej til venstre og gennem døren ind i et større rum. Kig ind i depotet bag døren til venstre og få en snak om de svage led i elektriske apparater.  

Vi har et forslag til både cykelentusiaster og jer der slet og ret bruger cyklen til den daglige transport og udflugter i Grib Skov. Vi har fået den tanke, at der måske er behov for et cykelfællesskab for familier, hvor voksne og børn sammen med andre familier vedligeholder deres cykler og klarer småreparationer som et punkteret hjul. Vi vil derfor lodde stemningen for et cykelfællesskab på Kroen eller et andet sted i byen. 

Vi vil rigtig gerne i dialog med familier om bæredygtige løsninger i en travl hverdag. Hvad gør I i jeres familie? Hvad ville I gerne gøre mere af?

Vi byder på smagsprøver af lækre tapas tilberedt af vegespiseklubben (foto t.v.)

Ny hobby? Strikkeklubben vil sætte børn og unge i gang med at hækle begynderting som rondeller. Ane og andre fra strikke-klubben er at finde i cafeen. De sidder klar til at lære fra sig. Så sæt jeres børn i gang med en ny hobby på kulturnatten.

Vi kan også tilbyde vejledning til let træsløjd for børn og unge med lyst til at bruge håndværktøj. Det er Erik fra kernegruppen, der hjælper børnene i gang med at lave en fyrfadslysestage. Hvis dine børn er glade for at skabe noget med hænderne, så kig forbi.