NødeboBæredygtigt

NB! vil arbejde for fælles bevidsthed om naturressourcer og bæredygtighed

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Generalforsamlingen udsat - holdes måske virtuelt

AFLYST pga corona-pandemien

Nødebo Bæredygtigt! har ligesom mange andre foreninger måttet udsætte den årlige generalforsamling, som skulle have fundet sted d. 27. april. Vi har desværre også opgivet at planlægge nye arrangementer indtil regeringen giver lov til at mødes igen. Vi vender frygteligt tilbage, når det igen bliver muligt at booke aftaler og forsamles.

Vi håber at foreningslivet snart bliver genåbnet, men mens vi venter på at folk igen må forsamles i grupper på mere end 10 personer, vil vi give jer lov til at læse formandsberetningen og se det reviderede årsregnskab herunder. De er i sagens natur ikke blevet godkendt af generalforsamlingen som vedtægterne foreskriver.

Vi overvejer at holde en virtuel generalforsamling på en af de gratis online møde-apps. Hvis det bliver aktuelt, har medlemmer så mulighed for at stille spørgsmål til regnskab og beretning og være med til at give thumps up eller down til regnskab og beretning for 2019.

På billedet ses Nødebo Bæredygtigt!s kernegruppe. Fra venstre Erik Nymark, John Jensen, Helle Barker, Knud I. Jensen, Karina Nymark, Stephen Wessels, Annette Munk, Christian Wolfhagen og Kirsten Vesterager.