NødeboBæredygtigt

NB! vil arbejde for fælles bevidsthed om naturressourcer og bæredygtighed

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

NB!s generalforsamling holdes 14.7.21 kl. 19.30


Også i 2021 er vi nu kommet ud i forhaling af den årlige generalforsamling i Nødebo Bæredygtigt! Den skulle have været afholdt i april, men nu har vi sat en ny dato, nemlig onsdag d. 14. juli kl. 19.30.

Nødebe Kro har sommerferielukket, undtagen tirsdag aften, hvor der vil være bankospil hele sommeren.

Derfor mødes vi i mere private rammer hos Knud I. Jensen, Baunevænget 13, som kan tilbyde en rummelig stue hvis vejret ikke er til at sidde på terrassen.

Ferietiden i sig selv betyder nok, at begivenheden ikke bliver et tilløbsstykke, men I skal alle være hjertelig velkommen til at møde folk fra  bestyrelsen og en håndfuld andre medlemmer.

Medlemmer har allerede modtaget formandsberetningen for 2020 og  har derfor en unik mulighed for at forberede spørgsmål til bestyrelsen. Her er en pdf af det reviderede årsregnskab for 2020, så I kan se hvad kontingentet er gået til og forslag til budget for 2021.

Kun medlemmer der har betalt kontingent for i år, kan stemme til valg af bestyrelsesmedlemmer. Læs foreningens vedtægter her

 I sagens natur er hverken formandsberetning eller regnskab blevet godkendt af generalforsamlingen som vedtægterne foreskriver.

ALLE ER VELKOMNE!

På billedet ses  et udpluk af Nødebo Bæredygtigt!s medlemmer: Fra venstre Erik Nymark, John Jensen, Helle Barker, Knud I. Jensen, Karina Nymark, Stephen Wessels, Annette Munk, Christian Wolfhagen og Kirsten Vesterager. Foto: Ole Christoffersen