NødeboBæredygtigt

NB! vil arbejde for fælles bevidsthed om naturressourcer og bæredygtighed

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Nødebo Bæredygtigt Værksted klar med værktøjskassen.

Her kan du se et klip fra TV2 News Elektronik d. 24.4.2017 om Nødebo Bæredygtigt! reparationsværksted.

Har du defekte apparater, som du overvejer at aflevere til reparation, kan du sende en mail her fra hjemmesidens kontaktmenu. Når du vil aflevere defekte apparater på Nødebo Kro - kun i åbningstiden hverdagsaftner kl. 19-22 - skal du først printe og udfylde denne indskrivningsseddel om apparatet samt navn og kontaktoplysninger. Reparatørerne har ikke "kontortid", men ting kan afleveres på Kroens 1. sal, hvor der over for værkstedet er en niche, hvor apparater stilles til reparation og bagefter til afhentning.

På væggen ved nichen ligger også et bundt indskrivningssedler i en vægholder. På sedlen finder du mail-adresser og telefonnumre til Arne, Niels og Palle.

Teamet har repareret mange defekte apparater. De vil med glæde kigge på elektriske apparater af håndterlig størrelse, dog undtaget PC'er, tablets og smartphones. Se reparationsoversigt.  I yderste højre kolonne er noteret hvordan reparationen gik, og rigtig mange lykkedes det at få til at fungere igen. Faktisk 87% af de undersøgte!

Der betales for reservedele, men reparationsværkstedet tager ikke betaling for at reparere dit defekte apparat, hvis du er medlem af enten Nødebo Bæredygtigt! eller Nødebo Kro.

 Foto: Palle ved reparatørernes stand på Naturens dag i september 2016 med en "kunde" der gerne ville have et apparat repareret.